Kasvohoito, Mikroneulaus & Aknen hoito Helsinki

Mesoterapia / Mikroneulaus

Mesoterapia on ihoa elvyttävä ja ihon kollageenia lisäävä hoitomuoto jossa mikroneulauksella tehdään ihoon pieniä reikiä minkä seurauksena iho alkaa parantaa itse itseänsä ja sen seurauksena iho alkaa tuottaa kollageenia ja ihosta tulee elastisempi, raikkaampi ja terveemmän näköinen.

Mikroneulastoimenpide

Kasvojen mesoterapiahoitoon varataan aikaan noin tunti ja hoidon kestoon vaikuttavat hoidettavat alueet ja halutaanko hoito tehdä voidepuudutuksella vai ilman. Hoitoalueita voivat olla mm. kasvot, kaula sekä decoltee. Mikroneulaus soveltuu myös aknen hoitoon, sillä sen avulla voidaan häivyttää akenarpia. Hoidon alussa voidaan tehdä myös kemiallinen kuorinta, joka aktivoi ihoa hoitoa varten.

Mikroneulauksen jälkeen iho saattaa punoittaa mutta punoitus rauhoittuu yleensä jo vuorokauden aikana eikä haittaa normaalia elämää. Aurinkoa suositellaan välttämään 2-3 vuorokautta.

Parhaat tulokset iholle saavutetaan sarjahoitona, jota suositellaan ihon kunnon ja tarpeen mukaan.

Hoitokonsultaatiossa Helsingissä kerrotaan mikroneulaukseen liittyvistä asioista kuten hoitovaiheista sekä jälkihoidosta.

Hoitoindikaatiot

  • Aikuiselle iholle
  • Aknearpiin
  • Ryppyihin ja juonteisiin
  • Rasvoittuvalle iholle
  • Pigmentoituneelle iholle

Kasvohoidot & Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat erittäin tehokkaita ja nopeavaikutteisia hoitoja iho ongelmissa.

Happohoidot ovat tehokkaita ihon kirkastamiseen ja ihosta saadaan kiinteämpi ja raikkaampi, joka on myös vastaanottavaisempi ihon hoitotuotteille. Ihon talineritys tasapainottuu kasvohoidon tuloksena, koska hoito supistaa ihohuokosia. Kasvohoito siloittaa myös pintajuonteita.

Hoitoindikaatiot

  • Ikääntynyt iho
  • Kuiva iho
  • Akne sekä aknearvet
  • Pigmentoitunut iho

Kemiallisen kuorinnan seurauksena iho saattaa tuntua kuivalta ja kireältä sekä punoittaa muutaman tunnin. Oireet rauhoittuvat yleensä jo muutaman vuorokauden aikana ja iho näyttää paremmalta.

Paras hoitotulos saavutetaan sarjahoitona, joka suunnitellaan yhdessä ihon ominaisuuksien ja hoidettavan toiveiden mukaisesti.

Hoitokonsultaatiossa kerrotaan toimenpiteeseen liittyvistä asioista ja eri happohoidoista ihotyypin mukaan.

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ovat kasvattaneet suosiotaan ja yleistyneet viime vuosina, koska ne ovat toimenpiteenä nopeita eivätkä vaadi  pitkää toipumisaikaa. Hoidoilla saadaan nopeasti nuorentavaa ilmettä kasvoihin ja täyteaineina käytämme ainoastaan parhaita ja turvalliseksi testattuja tuotteita.

Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota jokaisella on ihon kudoksissa luonnostaan.

Täyteaineilla voidaan muotoilla kasvoja, leukaperiä, täyttää huulia ja silottaa ihon pintaryppyjä. Esimerkiksi nenän muotoilu täyteaineella onnistuu. 

Täyteaineita on eri tarkoituksiin sopivia, jonka ammattitaitoinen tekijä valitsee hoidon alussa.

Hoidon vaikutus näkyy välittömästi ja tulos voi kestää kuukausia. Vaikka toipumisaikaa ei varsinaisesti ole on hyvä muistaa, että täyteainehoidon jälkeen saattaa esiintyä punoitusta, lievää turvotusta ja mustelmia. Täyteaineet häviävät elimistöstä tietyn ajan kuluessa, joten hoitoja kannattaa ottaa säännöllisin väliajoin, jotta hoidettavan alueen tulos säilyy hyvänä.

Voit varata ajan hoitokonsultaatioon, jossa arvioimme hoidon tavoitteet ja tarpeen sekä toiveet hoidon suhteen.

Syväkosteuttava ihon Volite

Volite on tämän päivän kosteusvoide joka sisältää hyaluronihappoa.

Volite  toteutetaan pistoshoitona, joka syväkosteuttaa ihoa ja lisää ihoon elastisuutta toimien myös mesoterapeuttisena hoitona ihossa. Hoitoa suositellaan kasvolle, kaulalle sekä decolteelle sekä alueille jossa ihon kimmoisuus on vähentynyt. Volite on erittäin tehokas hoito myös aknearpien hoitoon.

Hoidon vaikutus alkaa näkyä noin 14 päivän kuluessa hoidosta jolloin ihosta tulee elastisempi ja kiinteämpi. Hyaluronihappo tuntuu iholla nopeasti, sillä se sitoo itseensä suuren määrän kosteutta.

Hoito ei vaadi sarjahoitoa vaan toimenpiteen vaikutukset kestävät jopa 9-12 kuukautta.

Volite -syväkosteuttavaa hoitoa suositellaan uusittavaksi säännöllisin väliajoin jotta hoidon vaikutukset saadaan ylläpidettyä.


Hoitokonsultaatiossa arvioimme kasvohoidon tarpeellisuuden ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa hoidon, kuunnellen asiakkaan omia toiveita ja tarpeita. Konsultaatiossa voidaan käydä läpi esimerkiksi mikroneulauksen vaiheet tai kertoa aknen hoitoon soveltuvista kasvohoidoista. 

Maksuton hoitokonsultaatio Helsingissä

Tervetuloa maksuttomaan hoitokonsultaatioon, jossa keskustelemme sinua kiinnostavasta kasvohoidosta tai toimenpiteestä. Konsultaatiossa kerron hoitoon liittyvistä vaiheista ja kuinka toimenpiteeseen valmistaudutaan sekä jälkihoidosta toimenpiteen jälkeen.

Konsultaation tarkoitus on löytää yhdessä asiakkaan toiveita kuuntelemalla hänelle paras hoitomenetelmä.

Tervetuloa hoitokonsultaatioon ja kasvohoitoon Helsinkiin.