ZO Skin Health Tuotteet

Tästä pääset verkkokauppaan

 

- ZO Puhdistus -

 

 

Hydrating Cleanser

Normal to Dry Skin

Hellävarainen puhdistusaine, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti.

Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu puhdistusaine sisältää pantenolia ja allantoiinia jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja lievittävät ärsytystä.

200 ml/6.7 fl. oz.

 

 

Gentle Cleanser

All Skin Types

Mieto puhdistusgeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa ylimääräisen talin, epäpuhtaudet ja meikin. Tekee ihosta terveen ja pehmeän tuntuisen.

200 ml/6.7 fl. oz.

 

 

Exfolating Cleanser

Normal to Oily Skin

Kuoriva puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti ylimääräisen talin ja ihohuokosia tukkivat epäpuhtaudet.

200 ml/6.7 fl. oz.

 

 

- ZO Kasvovesi -

 

Calming Toner

pH Balancer

Rauhoittava, pH-arvoa tasapainottava kasvovesi, joka poistaa epäpuhtauksia ja vahvistaa heikentynyttä ja herkkää ihoa.

180 ml/6 fl. oz.

 

 

Complexion Renewal Pads

Poistaa ylimääräistä talia, ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista ja vähentää kiiltoa. Sopii päivittäiseen käyttöön.
Ei huuhdella pois.

60 pads

 

 

Oil Control Pads

Tehokkaat puhdistuslaput sisältävät 2% salisyylihappoa, joka poistaa iholta ylimääräisen talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Hillitsee talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Täydellinen tuote epäpuhtauksien hoitoon ja uusien näppylöiden ehkäisemiseen.

60 pads

 

 

- ZO Kuorinta -

 

Exfoliating Polish

Pehmentävä kuorinta-aine, jonka sisältämät pienet magnesiumkiteet irrottavat kuolleita ihosoluja ja edistävät ihon uusiutumista. Ihosta tulee puhtaampi, kirkkaampi ja sileämpi.

Paino 65 g/2,3 oz.

 

 

Dual-Action Scrub

Tehokas kuorinta, joka toimii sekä kemiallisesti että fyysisesti.
Poistaa kuolleita ihosoluja ja ylimääräistä talia, jotka voivat aiheuttaa ihohuokosten tukkeutumista. Sopii käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle.

Paino 116 g/4 oz.

 

 

Enzymatic Peel

Kuorintavoide, joka uudistaa hellävaraisesti ihon pintakerrosta. Tasoittaa, kosteuttaa ja antaa välitöntä hehkua. Sopii käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle.

50 ml/1,7 oz.

 

 

- ZO Kosteutus -

 

Renewal Crème

Kevyt voide, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle. Kapseloitu retinoli tasoittaa hienoja juonteita samalla kun antioksidantit ja ärsytystä vähentävät ainesosat suojaavat ja rauhoittavat ihoa.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Recovery Crème

Täyteläinen, rauhoittava voide kuivalle ja herkälle iholle. Keramidit kosteuttavat ja ehkäisevät kosteuden häviämistä samalla kun retinoli vähentää juonteita ja ryppyjä. Edistää ihon terveyttä vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta.

50 ml/1,7 fl. oz

 

 

Hydrating Crème

Voiteen ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ärtynyttä, heikentynyttä ja kuivaa ihoa. Sopii päivittäiseen käyttöön ja käytettäväksi hoitojen jälkeen. Voide tukee ihon luonnollista uusiutumista ja vähentää juonteita ja ryppyjä. Tehokkaasti kosteuttavat ominaisuudet vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta samalla kun beetaglukaani vähentää punoitusta.

Paino 113 g/4 oz.

 

 

Intense Eye Crème

Kosteuttava silmänympärysvoide, joka sisältää stabiloitua retinolia ja edistyksellisiä peptidejä, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät silmänympärysten juonteita ja ryppyjä. Valoa heijastavat pigmentit vaalentavat tummia silmänalusia.

15 ml/0,5 fl. oz

 

Growth Factor Eye Serum

ZO® Growth Factor -teknologialla parannettu Growth Factor Serum keskittyy syvempiin silmänympärys ryppyihin ja juonteisiin, volyymin menetykseen+ heikentyneeseen mikroverenkiertoon.

Viilentävä applikaattori rauhoittaa ihoa ja sillä on virkistävä vaikutus silmien ympärillä olevaan väsyneeseen ihoon.

 

Eye Brightening Crème

Repair Crème

Edistyksellinen retinolia ja ZPRO™-yhdistettä sisältävä anti-age-koostumus toimii kohdennetusti vähentäen ryppyjä, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta.

Nettovekt 15 g/0,5 oz.

 

 

- ZO Seerumi -

 

Growth Factor Serum

Kasvutekijöitä sisältävä koostumus ja tehokas annostusjärjestelmä vaikuttavat vahvistamalla kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa ja edistämällä ihon terveyttä. Tuote ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, tasoittaa ilmeryppyjä ja vahvistaa ihoa.

30 ml/1 fl. oz.

 

Instant Pore Refiner

Öljytön seerumi, joka supistaa laajentuneita ihohuokosia. Kaksivaikutteinen koostumus vähentää kiiltoa ja tekee ihosta välittömästi mattapintaisen.

29 g/1 oz.

 

 

10% Vitamin C-Self Activating

Stabiloitua askorbiinihappoa sisältävä ainutlaatuinen koostumus uudistaa ihon pintakerrosta ja antaa hehkua. Seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä ja tasoittaa ihon sävyä.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

 

Daily Power Defense

Retinolia sisältävä anti-age-koostumus vähentää juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien ihovaurioiden syntymistä. Tehokkaat antioksidantit ja DNA:ta korjaavat entsyymit tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja vahvistavat ihon suojakerrosta.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

 

- ZO Naamio -

Complexion Clearing Masque (Sulfur Mask)

Savinaamio sisältää 10 % rikkiä, joka vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksia ja tukkeutuneita ihohuokosia. Naamio imee ylimääräistä talia, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Paino 85 g/3,0 oz.

 

 

- Muut Tuotteet -

Brightalive® Skin Brightener

Retinolittoman koostumuksen monivaiheinen vaikutus vaalentaa tummia läiskiä ja ehkäisee uuden pigmentaation muodostumista. Ihon sävy tasoittuu samalla kun luonnolliset entsyymit kuorivat ihoa.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

 

Retinol Skin Brightner

AVAILABLE IN 1%, 0,5% og 0,25% Retinol

Voiteen monivaikutteisen retinolikoostumuksen sisältämät ainesosat kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä. Tuote vähentää ympäristövaikutusten aiheuttamaa punoitusta ja ehkäisee uusia värimuutoksia. Tuote sopii täydellisesti ensimmäiseksi askeleeksi, kun lähdetään korjaamaan tummia läiskiä ja epätasaista ihon sävyä. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä tuotteena muiden hoitojen jälkeen.

50 ml/1,7 fl. oz.

 

 

Radical Night Repair

Tehokas anti-age-tuote, jonka vaikutus perustuu suurelle retinolipitoisuudelle ja patentoidulle mikroannostusjärjestelmälle. Vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon rakennetta ja tasoittaa ihon sävyä. Ihosta tulee sileämpi, terveempi ja hehkeämpi.

60 ml/2 fl. oz.

 

Wrinkle + Texture Repair

Retinoli ja mikroemulsioteknologia auttavat tasoittamaan juonteita ja ryppyjä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Parantaa ihon rakennetta, kiinteyttää ja ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä. .

50 ml/1,7 fl. oz.

 

Correct + Conceal

AVAILABLE IN Light & Medium

Ennaltaehkäisevä ja korjaava peitepuikko, joka jättää ihon mattapintaiseksi samalla kun se hoitaa ja parantaa finnejä ja näppylöitä.

Paino 2,5 g/0,09 oz.

 

ROZATROL™

Treatment For Red, Sensitized Skin

Punoittavalle ja herkälle iholle tarkoitettu monivaikutteinen voide normalisoi ihoa poistamalla ylimääräistä talia, joka voi aiheuttaa tulehdusta. Voiteella on myös kuoriva vaikutus ja se edistää mikroverenkiertoa, mikä auttaa ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

50 ml/1,69 fl. oz.